Verbouwplannen? 

Verbouwplannen? Met een persoonlijke lening kun je direct beginnen!

Heb je plannen om je (nieuwe) woning te verbouwen? Dan zul je hoogstwaarschijnlijk een flinke zak met geld moeten neerleggen. Een verbouwing kost niet niks en uiteindelijk ook vaak nog meer dan je denkt. Zeker als je net een nieuwe woning hebt aangekocht, kan het een lastige kwestie worden om voor een verbouwing ook nog geld over te houden. Gelukkig kun je met een persoonlijke lening het bedrag in één keer ontvangen en aan de slag. In dit artikel leggen we je uit wat een persoonlijke lening is en wat de voordelen ervan zijn.

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een manier van geld lenen waarbij je het gewenste bedrag in één keer op je rekening gestort krijgt. Dit betekent dat je dus direct aan de slag kunt met de financiering van je verbouwing. De lening los je vervolgens maandelijks af over een vooraf vastgestelde looptijd. Dit los je af aan de kredietverstrekker: de partij waar je het geld van leent. Hierover betaal je wel een deel rente als onderdeel van de lening. Een persoonlijke lening i s geschikt voor aankopen waarbij het bedrag vaststaat: denk aan een verbouwing of aanschaf van een keuken, een grote aankoop of een lening oversluiten en besparen.

Wat zijn de voordelen van een persoonlijke lening?

Er hangen enkele voordelen vast aan het afsluiten van een persoonlijke lening.

  • Je ontvangt het bedrag namelijk in één keer. Dit betekent dat je snel van start kunt met je verbouwing. 
  • Je weet precies welk bedrag je maandelijks kwijt bent aan de lening.
  • Je weet precies hoe lang je bezig bent met aflossen
  • Je profiteert van een vaste rente die niet afhankelijk is van de markt
  • In het geval van een verbouwing van een huis kun je onder bepaalde voorwaarden rente aftrekken van de belasting.

Twijfel je over het aanvragen van een persoonlijke lening? Vraag dan altijd eerst advies op bij een kredietverstrekker. Zij kunnen met jou meekijken en op basis van jouw persoonlijke situatie bekijken of je op een verantwoorde manier geld kunt lenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.